LamaranLamaran

babagan kitababagan kita

Yantai Tonghe Precision Industry Co., Ltd. Didirikan ing taun 2007, dununge ing Distrik Zhifu, Kutha Yantai, China.

Merek produk perusahaan kasebut yaiku "LUXMAIN", sing jembaré luwih saka 8.000 m2, kanthi luwih saka 40 karyawan, lan luwih saka 100 set macem-macem peralatan manufaktur lan instrumen uji coba kayata pusat mesin CNC.

Gumantung ing teknologi hidrolik, LUXMAIN utamane melu Riset & Pangembangan, pabrik lan penjualan sistem kontrol hidrolik, silinder lan lift mobil. Ngasilake lan adol luwih saka 8.000 silinder profesional lan luwih saka 6.000 set peralatan angkat saben taun. Produk kasebut akeh digunakake ing penerbangan, Ing bidang lokomotif sepur, mobil, mesin konstruksi, industri umum, lsp., Pasar utamane disebar ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea Selatan, Asia Tenggara lan Timur Tengah.

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • news
  • news
  • news