L-E60 Series Troli angkat baterai kendaraan energi anyar

Katrangan singkat:

LUXMAIN L-E60 seri troli angkat baterai kendaraan energi anyar nganggo peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat lan dilengkapi kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngeterake nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

LUXMAIN L-E60 seri troli angkat baterai kendaraan energi anyar nganggo peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat lan dilengkapi kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngeterake nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.

Katrangan Produk

1. Peralatan kasebut nggunakake drive elektro-hidrolik, silinder minyak mundhak lan mudhun kanthi vertikal, tenaga kuwat, gesekan lan gaya geser silinder minyak iku sithik, lan umur layanane dawa.
2. Piranti kasebut dilengkapi krenjang angkat sing bisa dilipat lan bisa ditarik, sing bisa nyadari konversi maneka warna lan posisi ngangkat, lan cocog kanggo ngangkat batere kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda, saengga bisa ngrampungake bentuk lan ukuran tetep ing platform ngangkat Mimpin watesan mung siji jinis batere.
3. Kurung bisa diputer 360 °, lan dhuwure palem bisa diatur. Puter braket kanggo nyukupi kabutuhan batere kanthi arah instalasi sing beda. Dhuwur papat palem kasebut bisa disetel kanthi apik kanggo miringake sudut arah multi arah. Sanalika, krenjang bisa diputer rada kanggo mesthekake yen bolongan sing dipasang batere lan bolongan mbenakake awak didadekake akurat.
4. Pilihan DC12V lan AC220V Opsional, keluwesan kerja sing luwih gedhe.
5. Dilengkapi saklar mandheg darurat lan kontrol kawat, operasi luwih aman lan luwih gampang.

L-E60series (1) L-E60series (2) L-E60series (3) L-E60series (4)

Parameter Teknis

Model L-E60 L-E60-1
Dhuwur dhisikan peralatan 1190mm 1190mm
Maks. ngangkat dhuwur 1850mm 1850mm
Maks. ngangkat kapasitas 1000kg 1000kg
Maks. dawa krenjang 1344mm 1344mm
Maks. jembaré krenjang 950mm 950mm
Angkat / tiba wektu 16 / 20s 16 / 20s
Tegangan DC12V AC220V

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita