Aksesoris Angkat Cepet

  • Portable Car Quick Lift Extension Frame

    Bingkai Ekstensi Angkat Cepet Mobil Portabel

    L3500L krenjang lengkap, dicocogake karo L520E / L520E-1 / L750E / L750E-1, ndawakake titik angkat maju lan mundur kanthi 210mm, cocog kanggo model wheelbase dawa.

  • Portable Car Quick Lift Height Adaptors

    Adaptor Dhuwur Angkat Mobil Cepet

    Dhuwur Adaptor cocog kanggo kendaraan sing duwe reresik lemah gedhe kayata SUV gedhe lan truk pickup.

  • Portable Car Quick Lift Motorcycle Lift Kit

    Kit Angkat Motor Motor Angkat Cepet

    Kit Angkat Sepeda Motor LM-1 dipasang saka paduan aluminium 6061-T6, lan dipasang ing piranti sing nyekel rodha. Gawanen pigura angkat kiwa lan tengen ing angkat cepet lan sambungake kabeh nganggo bolt, banjur lebokake kit Angkat Motor ing ndhuwur ndhuwur angkat cepet, lan kunci sisih kiwa lan tengen nganggo perkakas kanggo digunakake.

  • Portable Car Quick Lift Rubber Pad

    Pad Karet Angkat Cepet Mobil Portabel

    LRP-1 Polyurethane Rubber Pad bisa digunakake kanggo kendaraan sing nganggo rel las. Lebokake rel las sing dipasang ing alur salib karet karet bisa ngatasi tekanan rel las sing dipasang ing Karet Pad lan menehi dhukungan tambahan kanggo kendaraan kasebut. LRP-1 Rubber Pad cocok kanggo kabeh seri model angkat Cepet LUXMAIN.

  • Portable Car Quick Lift Wall Hangers Set

    Gantungan Dinding Angkat Cepet Mobil Portabel

    Ndandani Set Gantungan Dinding ing tembok kanthi bolt ekspansi, banjur pasang angkat cepet ing Wall Hangers Set, sing bisa ngirit ruang panyimpenan lan nggawe bengkel utawa garasi katon rutin lan teratur.