Produk

  • Portable Car Quick Lift Extension Frame

    Bingkai Ekstensi Angkat Cepet Mobil Portabel

    L3500L krenjang lengkap, dicocogake karo L520E / L520E-1 / L750E / L750E-1, ndawakake titik angkat maju lan mundur kanthi 210mm, cocog kanggo model wheelbase dawa.

  • Portable Car Quick Lift Height Adaptors

    Adaptor Dhuwur Angkat Mobil Cepet

    Dhuwur Adaptor cocog kanggo kendaraan sing duwe reresik lemah gedhe kayata SUV gedhe lan truk pickup.

  • Portable Car Quick Lift Motorcycle Lift Kit

    Kit Angkat Motor Motor Angkat Cepet

    Kit Angkat Sepeda Motor LM-1 dipasang saka paduan aluminium 6061-T6, lan dipasang ing piranti sing nyekel rodha. Gawanen pigura angkat kiwa lan tengen ing angkat cepet lan sambungake kabeh nganggo bolt, banjur lebokake kit Angkat Motor ing ndhuwur ndhuwur angkat cepet, lan kunci sisih kiwa lan tengen nganggo perkakas kanggo digunakake.

  • Portable Car Quick Lift Rubber Pad

    Pad Karet Angkat Cepet Mobil Portabel

    LRP-1 Polyurethane Rubber Pad bisa digunakake kanggo kendaraan sing nganggo rel las. Lebokake rel las sing dipasang ing alur salib karet karet bisa ngatasi tekanan rel las sing dipasang ing Karet Pad lan menehi dhukungan tambahan kanggo kendaraan kasebut. LRP-1 Rubber Pad cocok kanggo kabeh seri model angkat Cepet LUXMAIN.

  • Portable Car Quick Lift Wall Hangers Set

    Gantungan Dinding Angkat Cepet Mobil Portabel

    Ndandani Set Gantungan Dinding ing tembok kanthi bolt ekspansi, banjur pasang angkat cepet ing Wall Hangers Set, sing bisa ngirit ruang panyimpenan lan nggawe bengkel utawa garasi katon rutin lan teratur.

  • Portable Car Quick Lift AC series

    Seri AC Angkat Cepet Mobil

    Seri LUXMAIN AC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat. Unit daya dilengkapi piranti sinkronisasi hidrolik kanggo mesthekake ngangkat pigura pigura angkat ing loro-lorone. Unit tenaga listrik uga silinder minyak anti banyu. Anggere ana ing lemah sing atos, sampeyan bisa ngangkat mobil sampeyan kanggo dirawat kapan lan ing endi wae.

  • Portable Car Quick Lift DC series

    Seri DC Mobil Angkat Cepet

    Seri LUXMAIN DC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat.

  • L-E60 Series New energy vehicle battery lift trolley

    L-E60 Series Troli angkat baterai kendaraan energi anyar

    LUXMAIN L-E60 seri troli angkat baterai kendaraan energi anyar nganggo peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat lan dilengkapi kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngeterake nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.

  • Series New energy vehicle battery lift trolley L-E70

    Seri trukley angkat kendaraan listrik energi anyar L-E70

    LUMAIN L-E70 seri truk angkat baterai kendaraan energi anyar nggunakake peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat, dilengkapi platform angkat datar lan kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngirim nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.

  • Single post ingroud lift L2800(A) equipped with bridge-type telescopic support arm

    Angkat tunggal inggris L2800 (A) dilengkapi lengen dhukungan teleskopik jinis jembatan

    Dilengkapi karo lengen dhukungan teleskopik jinis jembatan kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem model wheelbase lan titik angkat sing beda. Pelat sing ditarik ing loro pucuk lengen dhukungan tekan 591mm kanthi jembar, saengga gampang mobil dipasang ing peralatan kasebut. Palet dilengkapi piranti watesan anti-nempel, sing luwih aman.

  • Single post ingroud lift L2800(A-1) equipped with X-type telescopic support arm

    Angkat tunggal inggris L2800 (A-1) dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X

    Unit utama yaiku ing lemah, lengen lan lemari kontrol listrik ana ing lemah, sing kurang akeh papan lan cocog kanggo ndandani lan toko kecantikan lan omah kanthi cepet kanggo ndandani lan njaga kendaraan.

    Dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem model wheelbase lan titik angkat sing beda.

     

  • Single post ingroud lift L2800(A-2) suitable for car wash

    Angkat tunggal inggris L2800 (A-2) cocok kanggo ngumbah mobil

    Iki dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X kanggo nyukupi kebutuhan model wheelbase sing beda lan titik angkat sing beda. Sawise peralatan bali, lengen dhukungan bisa diparkir ing lemah utawa dicelupake ing lemah, supaya sisih ndhuwur lengen dhukungan bisa dijaga kanthi lemah. Pangguna bisa ngrancang pondasi miturut kabutuhan.