Babagan Kita

Yantai Tonghe Precision Industry Co., Ltd.
Diadegake ing taun 2007, dununge ing Yantai City, China.

Yantai Tonghe Precision Industry Co., Ltd. Didirikan ing taun 2007, dununge ing Distrik Zhifu, Kutha Yantai, China.

Merek produk perusahaan kasebut yaiku "LUXMAIN", sing jembaré luwih saka 8.000 m2, kanthi luwih saka 40 karyawan, lan luwih saka 100 set macem-macem peralatan manufaktur lan instrumen uji coba kayata pusat mesin CNC.

Gumantung ing teknologi hidrolik, LUXMAIN utamane melu Riset & Pangembangan, pabrik lan penjualan sistem kontrol hidrolik, silinder lan lift mobil. Ngasilake lan adol luwih saka 8.000 silinder profesional lan luwih saka 6.000 set peralatan angkat saben taun. Produk kasebut akeh digunakake ing penerbangan, Ing bidang lokomotif sepur, mobil, mesin konstruksi, industri umum, lsp., Pasar utamane disebar ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea Selatan, Asia Tenggara lan Timur Tengah.

Ing proses pangembangan, LUXMAIN mesthi ngetrapake teknologi minangka pandhuan, sistem minangka jaminan, lan ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 kanthi ketat. Produk utamane wis lulus sertifikasi CE produk UE. Saiki LUXMAIN minangka produsen angkat portabel sing duwe hak kekayaan intelektual independen ing China lan pabrikan sawetara lift bawah tanah ing China. Iki wis sukses ngrampungake pesawat pertama China sing abot kanthi alat angkat listrik ing ngisor lemah lan mesin konstruksi sing abot. Pangembangan platform ngangkat ing-lemah kanggo dipasang kanthi bobot ngangkat maksimal 32 ton.

Miturut industri lan karakteristik dhewe, LUXMAIN mesthi ngetrapake prinsip berorientasi pasar lan konsep pangembangan simultan produk standarisasi lan kustomisasi non-standar.

---- Cukup njaluk panjaluk, nanging liyane.

Gambar produk

Pelanggan kita

Gambar peralatan