Pad Karet Angkat Cepet Mobil Portabel

Katrangan singkat:

LRP-1 Polyurethane Rubber Pad bisa digunakake kanggo kendaraan sing nganggo rel las. Lebokake rel las sing dipasang ing alur salib karet karet bisa ngatasi tekanan rel las sing dipasang ing Karet Pad lan menehi dhukungan tambahan kanggo kendaraan kasebut. LRP-1 Rubber Pad cocok kanggo kabeh seri model angkat Cepet LUXMAIN.


Detail Produk

Tag Produk

Kendaraan kanthi rel las las sing dipasang ing bantalan karet biasa bisa gampang ngeruk utawa malah mbedakake bantalan karet. Sanalika, uga gampang nyebabake kerusakan balok longitudinal ing awak kendaraan sing terintegrasi.

Komponen utama Karet Pad LRP-1 yaiku poliuretan. Lumahing angel, tahan minyak lan tahan korosi. Dirancang kanthi alur salib horisontal lan vertikal. Bisa diposisikan kanthi horisontal utawa vertikal miturut model liyane. Trek las las dipasang ing alur salib kanggo nyengkuyung kanthi aman. Angkat rok kendaraan kanggo ngatasi tekanan trek gandheng penjepit ing Karet Pad, nyedhiyakake dhukungan tambahan kanggo kendharaan, cegah noda minyak saka korosi bantalan, lan bisa nambah umur layanan karet kasebut. Sanalika, trek sing dilas clamp wis diotorake menyang kendaraan kasebut. Iki uga minangka perlindhungan sing apik banget lan nambah keamanan ngangkat.

Parameter Teknis

Extension Frame (5)
Extension Frame (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita