Angkat kaping pindho ing ngisor ngangkat L6800 (A) sing bisa digunakake kanggo muter rodha papat

Katrangan singkat:

Dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan sing ditambahi, dawane 4200mm, ndhukung ban mobil.

Dilengkapi piring sudhut, geser samping, lan troli angkat sekunder, cocog kanggo posisi lan pangopènan roda papat.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.

Katrangan Produk

Kapasitas angkat maksimal 5000kg, cocog kanggo perawatan mobil, keselarasan roda papat.
Dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan sing ditambahi, dawane 4200mm, ndhukung ban mobil.
Saben lengen dhukungan dilengkapi piring sudhut lan geser sisih, lan rel geser dipasang ing sisih njero loro tangan dhukungan, lan troli angkat sekunder sing bisa geser ing sadawane angkat dipasang. Desain semacam iki sepisanan bisa kerja sama karo posisi papat roda mobil. Kapindho, rok kendharaan diangkat nganggo troli angkat kaping pindho, saengga rodhane dipisahake saka lengen penopang, lan sistem suspensi lan rem didandani.
Sajrone wektu operasi sing ora diangkat, lengen dhukungan mudhun menyang lemah, lan sisih ndhuwur kasebut ditandur kanthi lemah. Ana piring ngisor sing diterusake ing sangisore lengen dhukungan, lan piring ngisor dilengkapi saklar watesan maksimal. Nalika piranti diangkat, piring ngisor sing diterusake munggah nganti mandheg disiram lemah, lan isi reses lemah sing ditinggalake dening lengen dhukungan. Alur kanggo mesthekake leveling lemah lan keamanan personel sajrone operasi pangopènan.
Dilengkapi karo piranti keamanan mekanik lan hidrolik.
Sistem sinkronisasi kaku internal sing internal njamin manawa gerakan ngangkat loro pos angkat pancen diselarasake, lan ora ana leveling ing antarane rong postingan kasebut sawise peralatan debug.
Dilengkapi saklar watesan paling dhuwur kanggo nyegah kesalahan operasi supaya kendaraan cepet-cepet minggat.

Parameter Teknis

L4800 (1)

L4800 (1)

Kapasitas angkat 5000kg
Mbagi bareng

maks. 6: 4 utawa nglawan drive-odirection

Maks. Ngangkat dhuwur 1750mm
Kabeh Ngangkat (Ngeculake) Wektu 40-60 detik
Tegangan suplai AC380V / 50Hz (Nampa pangaturan dhewe
Kekuwatan 3 Kw
Tekanan sumber udara 0.6-0.8MPa
NW 2000 kg
Diameter kirim 195mm
Kekandelan kirim 14mm
Kapasitas tank minyak 12L
Diameter kirim 195mm

L4800 (1)

L4800 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita