Angkat Cepet

  • Portable Car Quick Lift AC series

    Seri AC Angkat Cepet Mobil

    Seri LUXMAIN AC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat. Unit daya dilengkapi piranti sinkronisasi hidrolik kanggo mesthekake ngangkat pigura pigura angkat ing loro-lorone. Unit tenaga listrik uga silinder minyak anti banyu. Anggere ana ing lemah sing atos, sampeyan bisa ngangkat mobil sampeyan kanggo dirawat kapan lan ing endi wae.

  • Portable Car Quick Lift DC series

    Seri DC Mobil Angkat Cepet

    Seri LUXMAIN DC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat.