Hubungi Kita

Alamat

No.151 Mid Road, Taman Industri Xili, Distrik Zhifu, Yaitai, China

Telpon

+86 535 6736715

Jam

Senen-Jumuah: 8 esuk nganti 5 sore
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita