Seri angkat inggris sing disesuaikan

Katrangan singkat:

Saiki LUXMAIN dadi siji-sijine pabrikan angkat kanthi serial kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China. Ngadhepi tantangan teknis saka macem-macem kahanan geologis sing kompleks lan tata proses, kita luwih becik menehi kaluwihan teknis ing hidrolik lan mekatronik, lan terus ngembangake lapangan aplikasi lift ing ngisor kanggo nyukupi kebutuhan skenario aplikasi sing beda-beda. Iki wis sukses ngembangake jinis pamisah kiwa-tengen kiwa-tengen medium lan tugas abot, jinis pamisah sisih ngarep lan mburi papat, lift pasang ing ngarep lan pamisah mburi sing dikontrol dening PLC utawa sistem hidrolik murni.


Detail Produk

Tag Produk

Saiki LUXMAIN dadi siji-sijine pabrikan angkat kanthi serial kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China. Ngadhepi tantangan teknis saka macem-macem kahanan geologis sing kompleks lan tata proses, kita luwih becik menehi kaluwihan teknis ing hidrolik lan mekatronik, lan terus ngembangake lapangan aplikasi lift ing ngisor kanggo nyukupi kebutuhan skenario aplikasi sing beda-beda. Iki wis sukses ngembangake jinis pamisah kiwa-tengen kiwa-tengen medium lan tugas abot, jinis pamisah sisih ngarep lan mburi papat, lift pasang ing ngarep lan pamisah mburi sing dikontrol dening PLC utawa sistem hidrolik murni. Produk kasebut wis digunakake ing manufaktur lan perawatan mobil, manufaktur mesin konstruksi, lini produksi industri umum.

Rincian Produk

Jeneng Proyek

Siemens Electric Drive Co., Ltd. stasiun lukisan semprotan Pecah jeblugan pisah tikel kaping pindho

Fitur Proyek

Pos dobel kiwa lan tengen pisah.
Adopsi sistem kontrol sinkronisasi hidrolik tertutup LUXMAIN.
Sistem kontrol listrik nganggo desain tahan bledosan, lan level proteksi kothak kontrol listrik yaiku IP65.
Pos angkat nggunakake tutup protèktif organ kanggo nyegah cet saka cipratan ing pos angkat nalika operasi nglukis.
Maks. Kapasitas angkat: 7000kg
Maks. Dhuwur ngangkat: 1900mm

Customized (1)

Customized (1)

Jeneng Proyek

Linde (China) Forklift Co., Ltd. angkat ing njero jalur forklift listrik

Fitur Proyek

Beban eksentrik gedhe kiwa lan tengen.
Palet kasebut dilengkapi tutup proteksi tindak lanjut stainless steel kanggo nyegah cilaka pribadi.
Dilengkapi piranti pangenal sensor cahya, kanthi otomatis bakal mandheg sawise ngrasakake alangan.
Maks. Kapasitas angkat: 3500kg
Maks. Dhuwur angkat: 650mm

Customized (1)

Customized (1)

Customized (1)

Customized (1)

Jeneng Proyek

Mesin angkat Wirtgen (China) Co., Ltd. angkat kanggo garis perakitan mesin paving.

Fitur Proyek

Jinis papat kolom pamisah sisih ngarep lan mburi, sistem sinkronisasi hidrolik + peralatan kontrol balok sinkronisasi kaku njaga sinkronisasi ing ngarep lan mburi, kiwa lan tengen, sawise nyetel kanthi sukses, negara sing ora duwe kesalahan bakal ditempuh ing urip.
Beban eksentrik ngarep lan mburi gedhe, dilengkapi palet geser ngarep lan mburi, kolom angkat duwe resistensi lentur sing kuat, lan cocog kanggo kendaraan kanthi macem-macem struktur.
Jarak ing antarane untu kunci kunci mekanik cilik, mung 1cm, lan batang kunci uga duwe peran nuntun lan ndhukung, lan teknologi pamroses kunci bisa dhuwur.
Dilengkapi parut keamanan sikil anti-pencet.
Maks. Kapasitas angkat: 12000kg

Jeneng Proyek

Wirtgen Machinery (China) Co., Ltd. Angkat lemah kanggo jalur perakitan mesin paving

Fitur Proyek

Jinis papat kolom pamisah sisih ngarep lan mburi, sistem sinkronisasi hidrolik + peralatan kontrol balok sinkronisasi kaku njaga sinkronisasi ing ngarep lan mburi, kiwa lan tengen, sawise nyetel kanthi sukses, negara sing ora duwe kesalahan bakal ditempuh ing urip.
Saka sumber desain, uneg-uneg peralatan sing bakal dibuwang wis rampung kabeh. Ril dilebokake ing palet angkat lan lemah masing-masing. Sawise peralatan bali menyang lemah, rel ing palet lan rel sing dilebokake ing lemah disambungake, lan bedane dhuwur yaiku ≤2mm. Nalika mesin konstruksi kanthi beban 32000kg bubar mlebu palet lan ora kabeh didhukung, Bedane dhuwur tetep ora owah.
Beban eksentrik gedhe ing ngarep lan mburi
Maks. Kapasitas angkat: 32000kg

Customized (7)

Customized (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita