Seri trukley angkat kendaraan listrik energi anyar L-E70

Katrangan singkat:

LUMAIN L-E70 seri truk angkat baterai kendaraan energi anyar nggunakake peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat, dilengkapi platform angkat datar lan kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngirim nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

LUMAIN L-E70 seri truk angkat baterai kendaraan energi anyar nggunakake peralatan drive elektro-hidrolik kanggo ngangkat, dilengkapi platform angkat datar lan kastor rem. Umume digunakake kanggo ngangkat lan ngirim nalika batere listrik kendaraan energi anyar dicopot lan dipasang.

Katrangan Produk

Peralatan kasebut nggunakake struktur angkat gunting, sing didorong nganggo silinder dobel hidrolik listrik, kanthi tenaga sing kuat lan angkat sing stabil.
Sisih ngisor platform ngangkat dilengkapi bantalan universal, sing bisa diterjemahake ing patang arah supaya bolongan sing dipasang batere lan bolongan mbenakake awak didadekake akurat.
Platform ngangkat dilengkapi piranti pengikat. Sawise nemtokake posisi ngangkat lan nyelarasake bolongan instalasi batere, kunci platform kanggo njamin stabilitas lan keamanan platform ngangkat ing kahanan operasi.
Piranti kasebut dilengkapi patang kastor rem universal independen digawe saka bahan nilon, sing nduweni kapasitas bantalan sing kuat, gerakan sing trep lan operasi sing aman lan stabil.
Dilengkapi kabel remot kabel, gampang dikontrol.
Unit tenaga DC12V / AC220V Opsional, gampang dipindhah lan ditransfer.

Parameter Teknis

L-E70

Maks. Ngangkat Bobot 1200kg
Dhuwur Max Lifitng 1850mm
Dhuwur Mini 820mm
Dhuwur Ngalahake 1030mm
Ukuran Platform 1260mm * 660mm
Jarak platform sing bisa dipindhah 25mm
Tegangan DC12V
Tenaga Motor 1.6KW
Rising / Lows Down Wektu 53 / 40an
Garis Remote Control 3m

 

L-E70-1

Maks. Ngangkat Bobot 1200kg
Dhuwur Max Lifitng 1850mm
Dhuwur Mini 820mm
Dhuwur Ngalahake 1030mm
Ukuran Platform 1260mm * 660mm
Jarak platform sing bisa dipindhah 25mm
Tegangan AC220V
Tenaga Motor 0,75KW
Rising / Lows Down Wektu 70 / 30s
Garis Remote Control 3m

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita