Silinder

Katrangan singkat:

LUXMAIN netepi kepemimpinan inovasi teknologi, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan wis nggawe sistem produk silinder sing cukup lengkap kanggo tekanan dhuwur, medium lan sedheng, lan tekanan kerja maksimum silinder tekan 70Mpa. Produk kasebut ngetrapake standar JB / T10205-2010, lan ing wektu sing padha nindakake kustomisasi pribadi sing bisa memenuhi ISO, DIN Jerman, JIS Jepang, lan standar liyane. Spesifikasi produk kalebu kisaran ukuran sing luwih gedhe kanthi diameter silinder 20-600mm lan stroke 10-5000mm.


Detail Produk

Tag Produk

LUXMAIN netepi kepemimpinan inovasi teknologi, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan wis nggawe sistem produk silinder sing cukup lengkap kanggo tekanan dhuwur, medium lan sedheng, lan tekanan kerja maksimum silinder tekan 70Mpa. Produk kasebut ngetrapake standar JB / T10205-2010, lan ing wektu sing padha nindakake kustomisasi pribadi sing bisa memenuhi ISO, DIN Jerman, JIS Jepang, lan standar liyane. Spesifikasi produk kalebu kisaran ukuran sing luwih gedhe kanthi diameter silinder 20-600mm lan stroke 10-5000mm.

Perusahaan iki dilengkapi pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin bubut gedhe, mesin penggilingan CNC, mesin penggilingan gedhe, mesin polesan, robot las lan peralatan pemrosesan umum CNC liyane, uga alat ukur telung koordinat, bangku uji hidrolik lan pengujian liyane peralatan Kanthi output tahunan 10.000 silinder konvensional standar lan non-standar lan silinder servo, R&D lan kapabilitas pabrik digunakake kanthi akeh ing bidang penerbangan, manufaktur lan pangopènan mobil, mesin konstruksi, mesin pertanian, manufaktur industri umum lan teknik profesional.

Kustomisasi profesional minangka posisi produk silinder LUXMAIN.

1. Silinder servo khusus sing digawe kanggo peralatan uji simulasi dalan mobil lan bench test loading pesawat nduweni kahanan kerja sing angel, presisi tinggi, lan sarat kekuatan lemes sing dhuwur.
2. Silinder pengetatan gedhe cocok kanggo buldoser, mesin penggalian lan mesin konstruksi gedhe liyane. Kondisi kerja keras lan rumit, lan panyegelan lan sifat mekanik silinder nuntut.
3. LUXMAIN minangka produsen kalibrasi balok otomatis pertama ing China kanggo silinder lan stasiun pompa hidrolik listrik kanthi tekanan kerja 70Mpa.

Cylinder (6)

Cylinder (6)

Cylinder (6)

Cylinder (6)

Cylinder (6)

Cylinder (6)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk