Silinder

  • Cylinder

    Silinder

    LUXMAIN netepi kepemimpinan inovasi teknologi, kanthi ketat ngetrapake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, lan wis nggawe sistem produk silinder sing cukup lengkap kanggo tekanan dhuwur, medium lan sedheng, lan tekanan kerja maksimum silinder tekan 70Mpa. Produk kasebut ngetrapake standar JB / T10205-2010, lan ing wektu sing padha nindakake kustomisasi pribadi sing bisa memenuhi ISO, DIN Jerman, JIS Jepang, lan standar liyane. Spesifikasi produk kalebu kisaran ukuran sing luwih gedhe kanthi diameter silinder 20-600mm lan stroke 10-5000mm.