Seri angkat mobil inggris L7800

Katrangan singkat:

Angkat mobil ing njero mobil LUXMAIN wis nggawe serangkaian produk standar lan produk khusus sing ora standar. Utamane ditrapake kanggo mobil penumpang lan trek. Bentuk utama pengangkut truk lan truk yaiku jinis loro-pos pamisah ngarep lan mburi lan jinis papat-sisih pamisah ngarep lan mburi. Nggunakake kontrol PLC, uga bisa nggunakake kombinasi sinkronisasi hidrolik + sinkronisasi kaku.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Angkat mobil ing njero mobil LUXMAIN wis nggawe serangkaian produk standar lan produk khusus sing ora standar. Utamane ditrapake kanggo mobil penumpang lan trek. Bentuk utama pengangkut truk lan truk yaiku jinis loro-pos pamisah ngarep lan mburi lan jinis papat-sisih pamisah ngarep lan mburi. Nggunakake kontrol PLC, uga bisa nggunakake kombinasi sinkronisasi hidrolik + sinkronisasi kaku.

Katrangan Produk

Piranti kasebut dirancang minangka tipe loro ing ngarep lan sisih mburi. Salah sawijining kolom ngangkat bisa maju lan mundur. Iki dilengkapi piring rantai tindakake paduan aluminium sing ngemot beban, sing bisa langsung nutupi alur lemah. Lemah kasebut aman lan apik, lan tahan karo personel utawa kendaraan sing diangkat. Kendaraan kanthi jinis sing padha bisa liwat piring rantai kanthi aman.
Piranti kasebut nggunakake kontrol PLC lan kanthi hidrolik nyurung pos ngangkat kanggo mindhah bolak-balik, identifikasi data revisi wektu nyata, kanggo mesthekake yen loro pos angkat kasebut disimpen ing sinkronisasi wektu nyata. Sanalika, kegagalan peralatan uga bakal ditampilake kanthi cepet, ngelingake operator supaya nyetel lan njaga.
Piranti kasebut bisa dikontrol nganggo rong mode, layar tutul lan pegangan remot kontrol.
Yen perlu nyelarasake titik angkat, gagang kontrol remot kudu digunakake kanggo kontrol visual sing cedhak, sing luwih akurat lan luwih aman. Kendaraan mlebu stasiun angkat lan mesthekake manawa titik angkat dipasang karo kolom angkat sing tetep. Pencet gagang remot kontrol. Tombol "Maju" utawa "Pindhah bali" kanggo nyetel posisi kolom sing obah lan selaras karo titik angkat ing ujung kendaraan liyane. Setel loro kolom angkat kanthi langkah kanggo munggah luwih dhisik banjur cedhak karo titik angkat kendaraan, banjur operate tombol "munggah" kanggo ngangkat kendaraan munggah.
Piranti kasebut dilengkapi sistem kunci mekanik eksternal, sing bisa ngonfirmasi visual manawa peralatan kasebut dikunci utawa ora dikunci. Tuas kunci mekanik uga dadi dhukungan tambahan kanggo njamin keamanan lan stabilitas peralatan.
Piranti throttling hidrolik dilengkapi silinder, sing ora mung njamin kacepetan munggah luwih cepet sajrone bobot angkat maksimum sing disetel dening peralatan, nanging uga njamin angkat bakal mudhun alon-alon kanggo ngindhari kahanan ekstrem kayata gagal kunci mekanik utawa asil tabung. ing kacilakan keamanan disebabake tiba tiba lan cepet.
Cocog kanggo macem-macem model kanthi kendaraan 8-12 meter.

Parameter Teknis

Maks. Kapasitas angkat 16000kg
Mbukak ora rata maksimal 6: 2 (ngarep lan mburi langsung ngarahake kendaraan)
Maks. Ngangkat dhuwur 1800mm
Ukuran host sisih seluler L2800mm x W1200mm x H1600mm
Ukuran host sisih tetep L1200mm x W1200mm x H1600mm
Ngangkat jarak kirim Min 4450mm, Maks. 6050mm, bisa diatur kanthi gampang
Ngangkat lengkap (tiba) wektu 60-80an
Tegangan listrik AC380V / 50 Hz
Tenaga motor 3 kw / 3kw

L3500L extended bracket (2)

Inground Lift (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita