Angkat mobil inggris

  • Business car inground lift series L7800

    Seri angkat mobil inggris L7800

    Angkat mobil ing njero mobil LUXMAIN wis nggawe serangkaian produk standar lan produk khusus sing ora standar. Utamane ditrapake kanggo mobil penumpang lan trek. Bentuk utama pengangkut truk lan truk yaiku jinis loro-pos pamisah ngarep lan mburi lan jinis papat-sisih pamisah ngarep lan mburi. Nggunakake kontrol PLC, uga bisa nggunakake kombinasi sinkronisasi hidrolik + sinkronisasi kaku.