Angkat kaping pindho inggris lift L5800 (A) kanthi kapasitas bantalan 5000kg lan jarak pasca jembar

Katrangan singkat:

Bobot angkat maksimal yaiku 5000kg, sing bisa ngangkat mobil, SUV lan truk pickup kanthi penerapan sing jembar.

Desain jarak amba, jarak tengah ing antarane loro pos angkat tekan 2350mm, sing njamin kendaraan bisa liwat lancar ing antarane rong pos angkat lan trep karo mobil.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.
Unit utama ing njero lemah, lan lengen penyangga lan unit listrik ana ing lemah, sing cocog kanggo pangopènan mobil lan DIY.
Bobot angkat maksimal yaiku 5000kg, sing bisa ngangkat mobil, SUV lan truk pickup kanthi penerapan sing jembar.
Desain jarak amba, jarak tengah ing antarane loro pos angkat tekan 2350mm, sing njamin kendaraan bisa liwat lancar ing antarane rong pos angkat lan trep karo mobil.
Dilengkapi lengen penunjang teleskopik lan bisa diputer kanggo ngangkat rok kendharaan, jangkoan angkat amba, lan cocog kanggo ngangkat meh kabeh model.
Sawise kendaraan diangkat, papan ing sakiwa tengene, ndhuwur lan ngisor mbukak kabeh, lingkungan mesin-mesin apik, lan lingkungan lokakarya aman.
Angkat LUXMAIN ing jero dilengkapi mekanisme keamanan ganda mekanik lan hidrolik. Nalika peralatan munggah ing dhuwur sing disetel, kunci mekanik kanthi otomatis dikunci, lan personel bisa kanthi aman nindakake operasi pangopènan. Piranti throttling hidrolik, kanthi bobot angkat maksimum sing ditemtokake dening peralatan kasebut, ora mung njamin kacepetan munggah luwih cepet, nanging uga njamin angkat kanthi alon nalika gagal kunci mekanik, pipa minyak pecah lan kondisi ekstrem liyane supaya ora cepet kacepetan tiba nyebabake kacilakan keamanan.
Kaloro pos angkat kasebut disambungake karo balok sinkronisasi logam kanggo mesthekake yen tumindak ngangkat loro pos angkat kasebut pancen disinkronake. Sawise peralatan debugging, ora ana leveling ing antarane loro kiriman kasebut. Dibandhingake karo lift pos dobel biasa, kudu dilakoni kanthi rutin sajrone digunakake. Kanthi ciri pangaturan tingkat, angkat sing ngirit ngirit akeh wektu lan biaya.
Dilengkapi saklar watesan paling dhuwur kanggo nyegah kesalahan operasi supaya kendaraan cepet-cepet minggat.
L5800 (A) entuk sertifikasi CE

Parameter Teknis

Kapasitas angkat 5000kg
Mbagi bareng

maks. 6: 4 utawa nglawan drive-odirection

Maks. Ngangkat dhuwur 1850mm
Kabeh Ngangkat (Ngeculake) Wektu 40-60 detik
Tegangan suplai AC380V / 50Hz (Nampa pangaturan dhewe
Kekuwatan 2 Kw
Tekanan sumber udara 0.6-0.8MPa
NW 1765 kg
Diameter kirim 195mm
Kekandelan kirim 14mm
Kapasitas tank minyak 12L
Diameter kirim 195mm

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita