Angkat kaping pindho inggris L4800 (E) dilengkapi lengen dhukungan tipe jembatan

Katrangan singkat:

Iki dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan, lan sisih loro kasebut dilengkapi jembatan liwat kanggo ngangkat rok kendharaan, sing cocog kanggo macem-macem model wheelbase. Rok kendaraan wis kontak lengkap karo palet angkat, supaya ngangkat luwih stabil.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.

Katrangan Produk

Bobot angkat maksimal yaiku 3500kg, sing cocog kanggo ngangkat nalika ndandani kendaraan.
Unit utama dikubur ing njero lemah, desaine kompak, lan permukaan kerja konstruksi pondasi cilik, ngirit investasi dhasar.
Iki dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan, lan sisih loro kasebut dilengkapi jembatan liwat kanggo ngangkat rok kendharaan, sing cocog kanggo macem-macem model wheelbase. Rok kendaraan wis kontak lengkap karo palet angkat, supaya ngangkat luwih stabil.
Palet digawe saka pipa baja lan pelat baja sawise mlengkung, struktur kasebut dianggep, lan angkat luwih stabil.
Miturut kabutuhan pangguna, sawise peralatan bali, lengen dhukungan bisa dirancang kanthi rong cara parkir: 1. Mudhun ing lemah; 2. Tenggelep menyang lemah, sisih ndhuwur lengen dhukungan disiram karo lemah, lan lemah luwih apik.
Desain struktur sing sederhana mesthekake manawa lingkungan operasi sakabehe mbukak lan lancar nalika kendaraan diangkat kanggo perawatan.
Dilengkapi karo sistem sinkronisasi sing kaku kanggo njamin sinkronisasi ngangkat loro pos angkat kasebut. Sawise peralatan debug lan ditemtokake, ora perlu maneh leveling kanggo panggunaan normal.
Dilengkapi kunci mekanik lan alat keamanan hidrolik, aman lan stabil.
Dilengkapi saklar watesan paling dhuwur kanggo nyegah kesalahan operasi supaya kendaraan cepet-cepet minggat.
L4800 (E) entuk sertifikasi CE

Parameter Teknis

Kapasitas angkat  3500kg
Mbagi bareng  maks. 6: 4 utawa nglawan drive-odirection
Maks. Ngangkat dhuwur 1850mm
Kabeh Ngangkat (Ngeculake) Wektu 40-60 detik
Tegangan suplai AC380V / 50Hz (Nampa pangaturan dhewe
Kekuwatan 2 Kw
Tekanan sumber udara 0.6-0.8MPa
NW 1300 kg
Diameter kirim 140mm
Kekandelan kirim 14mm
Kapasitas tank minyak 12L

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita