Seri angkat kaping pindho inggris L5800 (B)

Katrangan singkat:

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.

Katrangan Produk

Angkat kirim kaping pindho, unit utama ing ngisor lemah. Sawise kendaraan diangkat, ruang ngisor, sakupenge lan ndhuwur mbukak kabeh tanpa alangan lan gangguan. Passibilitas personel ing antarane macem-macem peralatan apik, operasi pangopènan aman, trep lan efisien, lan lingkungan lokakarya rapi lan standar.

Ana macem-macem jinis lengen dhukungan kanggo angkat inggris LUXMAIN, kayata jinis teleskopik puteran, jinis jembatan, lan dilengkapi truk angkat sekunder. Lengan dhukungan bisa diparkir ing lemah utawa dicelupake ing lemah kanggo adaptasi karo macem-macem lingkungan lan kabutuhan panggunaan.

Angkat LUXMAIN ing jero dilengkapi mekanisme keamanan ganda mekanik lan hidrolik. Nalika peralatan munggah ing dhuwur sing disetel, kunci mekanik kanthi otomatis dikunci, lan personel bisa kanthi aman nindakake operasi pangopènan. Piranti throttling hidrolik, kanthi bobot angkat maksimum sing ditemtokake dening peralatan kasebut, ora mung njamin kacepetan munggah luwih cepet, nanging uga njamin angkat kanthi alon nalika gagal kunci mekanik, pipa minyak pecah lan kondisi ekstrem liyane supaya ora cepet kacepetan tiba nyebabake kacilakan keamanan.

Kaloro pos angkat kasebut disambungake karo balok sinkronisasi logam kanggo mesthekake yen tumindak ngangkat loro pos angkat kasebut pancen disinkronake. Sawise peralatan debugging, ora ana leveling ing antarane loro kiriman kasebut. Dibandhingake karo lift pos dobel biasa, kudu dilakoni kanthi rutin sajrone digunakake. Kanthi ciri pangaturan tingkat, angkat sing ngirit ngirit akeh wektu lan biaya.
Sawise pirang-pirang taun pembangunan, angkat pos kaping pindho LUXMAIN nggawe garis produk sing akeh, nutupi macem-macem kapasitas bantalan beban (3500kg-5000kg), macem-macem jarak kirim (1360mm-2350mm), macem-macem jinis lengen dhukungan (muter jinis teleskopik, jinis jembatan), luwih cocog kanggo toko perbaikan lan DIY bisa nyukupi macem-macem kebutuhan pangopènan (mesin, kothak gir, sasis, awak).

Cocog kanggo perawatan mobil, tes kinerja mobil, DIY.
Mesin kabeh nggunakake kontrol program, drive hidrolik listrik lengkap, unit utama lan lengen pendukung rampung dicelupake ing lemah, lemah ditutupi karo tutup otomatis, lan lemah wis rata.
Kabinet kontrol listrik ing lemah lan bisa dipasang kanthi fleksibel miturut kabutuhan. Kabinet kontrol dirancang kanthi tombol mandeg darurat, sing digunakake kanggo mandeg darurat. Saklar daya utama dilengkapi kunci lan dikelola khusus dening wong sing darmabakti kanggo njaga keamanan operasi kasebut.
Tutup sandal tutup dhukungan yaiku piring baja pola 3mm lan struktur bantalan beban tabung persegi, lan mobil bisa liwat biasane saka ndhuwur.
Mekanisme mbukak kunci kunci mekanik lan mekanisme ngowahi tutup didhukung kanthi hidrolik, sing bisa dipercaya tumindak lan aman digunakake.
Piranti throttling hidrolik, kanthi bobot angkat maksimum sing disetel dening peralatan kasebut, ora mung njamin kacepetan munggah luwih cepet, nanging uga njamin angkat kanthi alon nalika gagal kunci mekanik, pipa minyak pecah lan kahanan ekstrem liyane supaya ora cepet kacepetan Tiba nyebabake kacilakan keamanan.
Sistem sinkronisasi kaku internal sing internal njamin manawa gerakan ngangkat loro pos angkat pancen diselarasake, lan ora ana leveling ing antarane rong postingan kasebut sawise peralatan debug.
Dilengkapi saklar watesan paling dhuwur kanggo nyegah kesalahan operasi supaya kendaraan cepet-cepet minggat.

Prosedur operasi peralatan kaya ing ngisor iki

Pencet tombol "Siap" kanggo ngrampungake persiyapan ing ngisor iki kanthi otomatis: tutup sandal mbukak kanthi otomatis - lengen dhukungan munggah menyang posisi sing aman - tutup tutup ditutup - lengen dhukungan mudhun ing tutup lan ngenteni kendharaan mlebu.
Drive kendaraan supaya didandani menyang stasiun angkat, atur posisi sing cocog karo lengen penyangga lan titik angkat kendaraan, banjur pencet tombol "drop drop" kanggo ngunci. Pencet tombol "munggah" kanggo ngangkat kendaraan nganti dhuwur sing wis disetel lan miwiti kerja pangopènan.
Sawise pangopènan rampung, pencet tombol "mudhun", kendharaan bakal tiba ing lemah, lengen dhukungan bakal diluncurake kanthi manual supaya loro tangan dhukungan sejajar karo arah ngarep lan mburi kendaraan, lan kendharaan bakal mangkat stasiun ngangkat.
Pencet tombol "reset" kanggo ngrampungake tugas ngreset ing ngisor iki kanthi otomatis: angkat diangkat dadi aman - tutup sandal dibukak - lengen diturunake ing mekanisme tutup sandal - tutup sandal ditutup.

Parameter Teknis

Kapasitas angkat 5000kg
Mbagi bareng maks. 6: 4 utawa nglawan drive-odirection
Maks. Ngangkat dhuwur 1750mm
Kabeh Ngangkat (Ngeculake) Wektu 40-60 detik
Tegangan suplai AC380V / 50Hz (Nampa pangaturan dhewe
Kekuwatan 3 Kw
NW 1920 kg
Diameter kirim 195mm
Kekandelan kirim 14mm
Kapasitas tank minyak 16L

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita