Angkat njero

  • Single post ingroud lift L2800(A) equipped with bridge-type telescopic support arm

    Angkat tunggal inggris L2800 (A) dilengkapi lengen dhukungan teleskopik jinis jembatan

    Dilengkapi karo lengen dhukungan teleskopik jinis jembatan kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem model wheelbase lan titik angkat sing beda. Pelat sing ditarik ing loro pucuk lengen dhukungan tekan 591mm kanthi jembar, saengga gampang mobil dipasang ing peralatan kasebut. Palet dilengkapi piranti watesan anti-nempel, sing luwih aman.

  • Single post ingroud lift L2800(A-1) equipped with X-type telescopic support arm

    Angkat tunggal inggris L2800 (A-1) dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X

    Unit utama yaiku ing lemah, lengen lan lemari kontrol listrik ana ing lemah, sing kurang akeh papan lan cocog kanggo ndandani lan toko kecantikan lan omah kanthi cepet kanggo ndandani lan njaga kendaraan.

    Dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem model wheelbase lan titik angkat sing beda.

     

  • Single post ingroud lift L2800(A-2) suitable for car wash

    Angkat tunggal inggris L2800 (A-2) cocok kanggo ngumbah mobil

    Iki dilengkapi lengen dhukungan teleskopis X kanggo nyukupi kebutuhan model wheelbase sing beda lan titik angkat sing beda. Sawise peralatan bali, lengen dhukungan bisa diparkir ing lemah utawa dicelupake ing lemah, supaya sisih ndhuwur lengen dhukungan bisa dijaga kanthi lemah. Pangguna bisa ngrancang pondasi miturut kabutuhan.

  • Single post ingroud lift L2800(F) suitable for car wash and quick maintenance

    Angkat tunggal ing ngisor L2800 (F) cocok kanggo ngumbah mobil lan perawatan cepet

    Iki dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan, sing ngangkat rok kendharaan. Jembaré lengen penopang yaiku 520mm, saéngga gampang dipasang mobil ing peralatan kasebut. Lengan penopang dipasang ing gril, sing permeabilitas apik lan bisa ngresiki sasis kendaraan.

  • Single post ingroud lift L2800(F-1) with hydraulic safety device

    Angkat tunggal ing ngisor L2800 (F-1) kanthi piranti keamanan hidrolik

    Iki dilengkapi lengen penyangga tipe jembatan, Lengan penyangga dipasang nganggo gril, sing permeabilitas apik lan bisa ngresiki sasis kendaraan.

    Sajrone jam kerja, pos angkat angkat bali menyang lemah, lengen dhukungan ditandur kanthi lemah, lan ora butuh papan. Bisa digunakake kanggo gaweyan liya utawa nyimpen barang liyane. Cocog kanggo ndandani cilik lan toko kecantikan.

  • Single post ingroud lift L2800(F-2) suitable for tires supporting

    Angkat tunggal inggris L2800 (F-2) cocok kanggo ban sing didhukung

    Dilengkapi palet jembatan dawa 4 m kanggo ngangkat ban kendharaan kanggo nyukupi kebutuhan kendharaan roda dawa. Kendaraan kanthi basis rodha sing luwih cekak kudu diparkir ing tengah dawane palet kanggo nyegah beban ngarep lan mburi sing ora seimbang. Palet ditutup kanthi gril, sing nduweni permeabilitas sing apik, sing bisa ngresiki sasis kendharaan lan uga bisa njaga perawatan kendaraan.

     

  • Double post ingroud lift L4800(A) carrying 3500kg

    Angkat kaping pindho inggris angkat L4800 (A) nggawa 3500kg

    Dilengkapi lengen dhukungan sing bisa diputer kanthi teleskopik kanggo ngangkat rok kendharaan.

    Jarak tengah ing antarane loro pos angkat yaiku 1360mm, mula jembar unit utama sithik, lan jumlah penggalian yayasan peralatan cilik, sing ngirit investasi dhasar.

  • Double post ingroud lift L4800(E) equipped with bridge-type support arm

    Angkat kaping pindho inggris L4800 (E) dilengkapi lengen dhukungan tipe jembatan

    Iki dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan, lan sisih loro kasebut dilengkapi jembatan liwat kanggo ngangkat rok kendharaan, sing cocog kanggo macem-macem model wheelbase. Rok kendaraan wis kontak lengkap karo palet angkat, supaya ngangkat luwih stabil.

  • Double post ingroud lift series L5800(B)

    Seri angkat kaping pindho inggris L5800 (B)

    Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.

  • Double post ingroud lift L6800(A) that can be used for four-wheel alignment

    Angkat kaping pindho ing ngisor ngangkat L6800 (A) sing bisa digunakake kanggo muter rodha papat

    Dilengkapi lengen penyangga jinis jembatan sing ditambahi, dawane 4200mm, ndhukung ban mobil.

    Dilengkapi piring sudhut, geser samping, lan troli angkat sekunder, cocog kanggo posisi lan pangopènan roda papat.

  • Double post ingroud lift L5800(A) with bearing capacity of 5000kg and wide post spacing

    Angkat kaping pindho inggris lift L5800 (A) kanthi kapasitas bantalan 5000kg lan jarak pasca jembar

    Bobot angkat maksimal yaiku 5000kg, sing bisa ngangkat mobil, SUV lan truk pickup kanthi penerapan sing jembar.

    Desain jarak amba, jarak tengah ing antarane loro pos angkat tekan 2350mm, sing njamin kendaraan bisa liwat lancar ing antarane rong pos angkat lan trep karo mobil.

  • Customized inground lift series

    Seri angkat inggris sing disesuaikan

    Saiki LUXMAIN dadi siji-sijine pabrikan angkat kanthi serial kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China. Ngadhepi tantangan teknis saka macem-macem kahanan geologis sing kompleks lan tata proses, kita luwih becik menehi kaluwihan teknis ing hidrolik lan mekatronik, lan terus ngembangake lapangan aplikasi lift ing ngisor kanggo nyukupi kebutuhan skenario aplikasi sing beda-beda. Iki wis sukses ngembangake jinis pamisah kiwa-tengen kiwa-tengen medium lan tugas abot, jinis pamisah sisih ngarep lan mburi papat, lift pasang ing ngarep lan pamisah mburi sing dikontrol dening PLC utawa sistem hidrolik murni.