Seri DC Mobil Angkat Cepet

Katrangan singkat:

Seri LUXMAIN DC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Dilengkapi rodha tow lan roda universal, sing trep kanggo narik lan nyetel posisi angkat.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Seri LUXMAIN DC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat. Unit tenaga DC12V disambungake karo mesin mobil liwat kabel geni, sing bisa nyetir motor supaya bisa kerja lan ngeterake bingkai angkat kanggo ngangkat kendaraan kanthi gampang. Unit daya uga dilengkapi piranti sinkronisasi hidrolik, kanggo mesthekake ngangkat pigura pigura angkat ing loro-lorone. Unit tenaga listrik uga silinder minyak anti banyu. Anggere ana ing lemah sing atos, sampeyan bisa ngangkat mobil sampeyan kanggo dirawat kapan lan ing endi wae.

cof_vivid

cof_vivid

cof_vivid

Apa sampeyan isih nindakake perawatan mobil ing njobo kanthi cara iki? Apa sampeyan isih kuwatir yen mobil sampeyan rusak ing njobo lan ngenteni penyelamatan para profesional? Wayahe ngganti tradhisi!
Konsep industri anyar ndadekake ora bisa ditindakake.
LUXMAIN Angkat cepet bisa ditindakake!

AC AC

Dhuwur minimal pigura angkat mung 88mm, sing memenuhi syarat dhuwur sasis kanggo kabeh model ing pasar.

Extension Frame (5)

Pisahake desain pigura ngangkat.
Ruang sing luwih gedhe ndadekake efisiensi sing luwih gedhe!
Nyedhiyakake kenyamanan tanpa roda cepet lan akses jeroan sing jelas
Extension Frame (5)

Dhuwur muatan maksimal nganti 632mm (dilengkapi adaptor dhuwure).
Extension Frame (5)

Déwan cepet lan gampang.
Sambungake pigura angkat lan unit daya liwat 2 set pipa minyak sing ana ing mesin kasebut lan sampeyan bisa nggunakake. Kabeh perjalanan mung butuh 2 menit!
Extension Frame (5)
Extension Frame (5)

Trep kanggo mindhah, gampang dijupuk wong siji!
Extension Frame (5)

Kita uga ngrancang rodha tow / panci, sampeyan uga bisa narik ; Translate pigura ngangkat kanggo nyetel posisi ngangkat.
Extension Frame (5)
Extension Frame (5)

Angkat qucik LUXMAIN bisa disimpen lan digantung ing tembok, ngirit ruangan.
Extension Frame (5)

Ukuran cilik, Mung butuh gerobak cilik kanggo nggawa aku mulih.
Extension Frame (5)

Angkat cepet LUXMAIN duwe stabilitas sing apik. Sawise kendharaan diangkat, ana wong sing nggunakake pasukan eksternal menyang kendharaan saka sembarang arah, lan kendaraan kasebut ora bisa obah. Mula, sampeyan bisa kanthi percaya dhiri.
Extension Frame (5)

Nalika peralatan kasebut ing negara setengah angkat, yen listrik tiba-tiba dipotong, pigura angkat uga stabil banget, lan bakal tetep tetep ing negara setengah angkat tanpa tiba.
Extension Frame (5)

Peralatan kasebut dilengkapi kunci keamanan mekanik, bingkai angkat digawe saka baja khusus, lan kinerja mekanik luwih unggul. Tes muatan abot 5000kg ditindakake tanpa silinder minyak, sing isih bisa stabil.
Extension Frame (5)

Silinder minyak wis dirancang kanggo anti banyu, sing ngilangi kegagalan sing didhelikake amarga disebabake korosi tembok njero silinder minyak amarga percikan banyu, lan nambah umur silinder minyak. Sampeyan bisa kanthi aman ngangkat kendaraan lan ngumbah kanthi sak tenane.
Unit daya tekan level proteksi IP54!
Extension Frame (5)

Minyak hidrolik
Pilih 46 # minyak hidrolik anti-nyandhang. Ing lingkungan sing adhem, mangga gunakake 32 #.
Extension Frame (5)

Kemasan sederhana

Extension Frame (5)

Tabel paramèter

 Parameter Teknis
Model No. L520E L520E-1 L750E L750E-1 L750EL L750EL-1
Tegangan Pasokan AC220V DC12V AC220V DC12V AC220V DC12V
Dawane nyebar dawa 1746mm 1746mm 1746mm 1746mm 1930mm 1930mm
Dhuwur Mini 88mm 88mm 88mm 88mm 88mm 88mm
Dawa Bingkai 1468mm 1468mm 1468mm 1468mm 1653mm 1653mm
Maks. Dhuwur Angkat 460mm 460mm 460mm 460mm 460mm 460mm
Maks. Kapasitas Angkat 2500kg 2500kg 3500kg 3500kg 3500kg 3500kg
Jembar siji ngangkat pigura 215mm 215mm 215mm 215mm 215mm 215mm
Bobot siji pigura 39kg 39kg 42kg 42kg 46kg 46kg
Bobot unit daya 22,6kg 17,6kg 22,6kg 17,6kg 22,6kg 17.6kgg
mundhak / kurang wektu 35/52 detik 35/52 detik 40 ~ 55 detik 40 ~ 55 detik 40 ~ 55 detik 40 ~ 55 detik
kapasitas tangki minyak 4L 4L 4L 4L 4L 4L

L520E-1


● Bobot angkat maksimal: 2500Kg
● Drive elektro-hidrolik, dilengkapi pasokan listrik DC12V DC
● Model sing ditrapake: 80% mobil kelas A / B
● Lingkungan sing bisa ditrapake: pangopènan ruangan, nylametake lapangan, trek balap

ac (12)

L750E-1


● Bobot angkat maksimal: 3500Kg
● Drive elektro-hidrolik, dilengkapi pasokan listrik DC12V DC
● Model sing ditrapake: 80% mobil kelas A / B / C
● Lingkungan sing bisa ditrapake: bengkel lan garasi kulawarga

ac (12)

L750EL-1


● Bobot angkat maksimal: 3500Kg
● Drive elektro-hidrolik, dilengkapi pasokan listrik DC12V DC
● Model sing ditrapake: 80% mobil kelas A / B / C (Bisa nyukupi kabutuhan model roda roda 3200mm)
● Lingkungan sing bisa ditrapake: bengkel lan garasi kulawarga

ac (12)

Referensi pilihan

ac (12)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk