Seri DC

  • Portable Car Quick Lift DC series

    Seri DC Mobil Angkat Cepet

    Seri LUXMAIN DC Angkat cepet yaiku angkat mobil cilik, entheng, pamisah. Piranti kabeh dipérang dadi rong pigura ngangkat lan siji unit tenaga, total telung bagean, sing bisa disimpen kanthi kapisah. Bingkai ngangkat pigura siji, sing bisa ditindakake kanthi gampang dening siji wong. Iki dilengkapi roda tarik lan roda universal, sing cocog kanggo narik lan nyetel posisi angkat.