FAQ

Angkat Cepet

P: Angkat Cepet dumadakan ilang tenaga sajrone digunakake, apa peralatan kasebut bakal tiba kanthi cepet?

A: ora bakal. Sawise gagal listrik kanthi tiba-tiba, peralatan kasebut kanthi otomatis njaga voltase lan njaga negara nalika gagal listrik, ora munggah uga ora tiba. Unit tenaga dilengkapi katup tekanan tekanan manual. Sawise tekanan tekanan manual, peralatan bakal alon-alon ambruk.

Pls deleng video kasebut.

P: Apa Angkat Cepet stabil?

A: Stabilitas Angkat Cepet apik banget. Peralatan kasebut wis lulus sertifikasi CE, lan tes beban parsial ing papat arah ngarep, mburi, kiwa, lan nengen, kabeh memenuhi standar CE.

Pls deleng video kasebut.

P: Punapa dhuwuripun angkat Angkat Cepet? Sawise kendharaan diangkat, apa cukup ruang ing sisih ngisor kanggo kerja pemeliharaan kendharaan?

A: Angkat Cepet minangka struktur pamisah. Sawise kendaraan diangkat, papan ing ngisor mbukak kabeh. Jarak minimal antarane sasis kendaraan lan lemah yaiku 472mm, lan jarak sawise nggunakake adaptor sing luwih dhuwur yaiku 639mm. Iki dilengkapi papan ngapusi supaya personel bisa gampang nindakake operasi pangopènan ing sangisore kendaraan.

Pls deleng video kasebut.

Angkat njero lemah

P: Apa Angkat Lahan gampang diopeni?

A: Angkat njero ruangan gampang banget kanggo diopeni. Sistem kontrol ana ing lemari kontrol listrik ing lemah, lan bisa didandani kanthi mbukak lawang kabinet. Mesin utama lemah yaiku bagean mekanik, lan kemungkinan kegagalan kurang. Nalika dering segel ing silinder minyak kudu diganti amarga tuwa alami (biasane udakara 5 taun), sampeyan bisa nyopot lengen dhukungan, mbukak tutup ndhuwur kolom angkat, njupuk silinder minyak, lan ngganti cincin segel .

P: Apa sing kudu aku lakoni yen Angkat Lahan ora bisa digunakake sawise didukung?

A: Umume, disebabake amarga alasan ing ngisor iki, priksa lan ngilangi kesalahan siji-siji.
1. Saklar master unit daya durung diuripake, Uripake tombol utama menyang posisi "mbukak".
2. Tombol operasi unit daya wis rusak , Priksa lan ganti tombol.
3. Total daya pangguna dipateni, Sambungake total pasokan listrik pangguna.

P: Apa sing kudu aku lakoni yen Angkat Iground bisa mundhak nanging ora diturunake?

A: Umume, disebabake amarga alasan ing ngisor iki, priksa lan ngilangi kesalahan siji-siji.
1. Tekanan udara sing kurang, kunci mekanik ora mbukak , Priksa tekanan output kompresor udara, sing kudu ana ing ndhuwur 0.6Ma, Priksa sirkuit udara kanggo retak, ganti pipa udara utawa konektor udara.
2. Katup gas mlebu ing banyu, nyebabake kerusakan ing kumparan lan jalur gas ora bisa disambungake. Penggantian koil katup udara kanggo mesthekake yen pamisah banyu-kompresor udara ing kondisi kerja normal.
3. Mbukak kunci karusakan silinder, Silinder mbukak kunci panggantos.
4. Koil katup relief tekanan elektromagnetik rusak, Ganti koil katup elektromagnetik.
5. Tombol mudhun wis rusak, Ganti tombol mudhun.
6. Kesalahan garis unit daya, Priksa lan ndandani garis kasebut.