Angkat kaping pindho inggris angkat L4800 (A) nggawa 3500kg

Katrangan singkat:

Dilengkapi lengen dhukungan sing bisa diputer kanthi teleskopik kanggo ngangkat rok kendharaan.

Jarak tengah ing antarane loro pos angkat yaiku 1360mm, mula jembar unit utama sithik, lan jumlah penggalian yayasan peralatan cilik, sing ngirit investasi dhasar.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Angkat LUXMAIN kaping pindho ing ngisor dipasang dening elektro-hidrolik. Unit utama pancen didhelikake ing ngisor lemah, lan lengen penyangga lan unit daya ana ing lemah. Sawise kendharaan diangkat, papan ing sisih ngisor, ing tangan lan ing ndhuwur kendaraan mbukak kabeh, lan lingkungan mesin-mesin apik. Iki ngirit ruangan, nggawe kerja luwih trep lan efisien, lan lingkungan bengkel resik lan aman Cocog kanggo mekanik kendaraan.

Katrangan Produk

Cocog kanggo ngangkat mobil lan SUV kanthi bobote kurang saka 3500kg. Cocog kanggo operasi perawatan kendaraan.
Jarak tengah ing antarane loro pos angkat yaiku 1360mm, mula jembar unit utama sithik, lan jumlah penggalian yayasan peralatan cilik, sing ngirit investasi dhasar.
Sawise kendharaan diangkat, papan ing sakiwa tengene lan ndhuwur wis mbukak kabeh, lan sisih ngisor kurang kabur, lan operasi pangopènan luwih gampang. Lingkungan lokakarya resik lan standar.
Dilengkapi lengen dhukungan sing bisa diputer kanthi teleskopik kanggo ngangkat rok kendharaan. Rentang angkat gedhe lan bisa diadaptasi nganti 80% model ing pasar.
Lengan pendhukung dilas karo pipa baja lan piring baja, sing duwe kekuatan mekanik sing dhuwur.
Unit utama digawe kanthi ngelas pipa baja lan piring baja.
Sistem sinkronisasi kaku internal sing internal njamin manawa gerakan ngangkat loro pos angkat pancen diselarasake, lan ora ana leveling ing antarane rong postingan kasebut sawise peralatan debug.
Dilengkapi karo piranti keamanan mekanik lan hidrolik.
Dilengkapi saklar watesan paling dhuwur kanggo nyegah kesalahan operasi supaya kendaraan cepet-cepet minggat.
L4800 (A) entuk sertifikasi CE.

Parameter Teknis

Kapasitas angkat 3500kg
Mbagi bareng maks. 6: 4 utawa nglawan drive-odirection
Maks. Ngangkat dhuwur 1850mm
Kabeh Ngangkat (Ngeculake) Wektu 40-60 detik
Tegangan suplai AC380V / 50Hz (Nampa pangaturan dhewe
Kekuwatan 3 Kw
Tekanan sumber udara 0.6-0.8MPa
NW 1280 kg
Diameter kirim 140mm
Kekandelan kirim 14mm
Kapasitas tank minyak 12L

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)

L4800 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita