Disesuaikan

  • Customized inground lift series

    Seri angkat inggris sing disesuaikan

    Saiki LUXMAIN dadi siji-sijine pabrikan angkat kanthi serial kanthi hak kekayaan intelektual independen ing China. Ngadhepi tantangan teknis saka macem-macem kahanan geologis sing kompleks lan tata proses, kita luwih becik menehi kaluwihan teknis ing hidrolik lan mekatronik, lan terus ngembangake lapangan aplikasi lift ing ngisor kanggo nyukupi kebutuhan skenario aplikasi sing beda-beda. Iki wis sukses ngembangake jinis pamisah kiwa-tengen kiwa-tengen medium lan tugas abot, jinis pamisah sisih ngarep lan mburi papat, lift pasang ing ngarep lan pamisah mburi sing dikontrol dening PLC utawa sistem hidrolik murni.