Karet Pad

  • Portable Car Quick Lift Rubber Pad

    Pad Karet Angkat Cepet Mobil Portabel

    LRP-1 Polyurethane Rubber Pad bisa digunakake kanggo kendaraan sing nganggo rel las. Lebokake rel las sing dipasang ing alur salib karet karet bisa ngatasi tekanan rel las sing dipasang ing Karet Pad lan menehi dhukungan tambahan kanggo kendaraan kasebut. LRP-1 Rubber Pad cocok kanggo kabeh seri model angkat Cepet LUXMAIN.