Kit Angkat Motor

  • Portable Car Quick Lift Motorcycle Lift Kit

    Kit Angkat Motor Motor Angkat Cepet

    Kit Angkat Sepeda Motor LM-1 dipasang saka paduan aluminium 6061-T6, lan dipasang ing piranti sing nyekel rodha. Gawanen pigura angkat kiwa lan tengen ing angkat cepet lan sambungake kabeh nganggo bolt, banjur lebokake kit Angkat Motor ing ndhuwur ndhuwur angkat cepet, lan kunci sisih kiwa lan tengen nganggo perkakas kanggo digunakake.