"LUXMAIN" Angkat cepet mbantu sampeyan ngganti model proyek

Ing masarakat modern, langkah urip saya cepet, kualitas mobil saya stabil, lan ana definisi pangopènan mobil anyar. Mobil non-kacilakan umume ora prelu menyang toko perbaikan utama. Masarakat luwih seneng menyang toko ndandani cilik utawa ngopeni omah dhewe. Penggemar DIY seneng ngisi lan dekorasi kendaraan dhewe. Apa iku toko kutha utawa garasi kulawarga, papane cukup sithik, lan ora mungkin masang lift gedhe kanggo ndandani kendaraan.
Sawise riset suwene, LUXMAIN sukses nggawe angkat mobil cilik, entheng lan portebel --- Cepat Angkat, sing ngatasi masalah jangka panjang sing wis kasebut ing ndhuwur sing ngganggu wong ing sakubenge.

Angkat Cepet yaiku angkat mobil portebel jinis pamisah. Awak iki awake cilik lan gampang digawa wong siji. Uga dilengkapi roda sikil sing bisa gampang dipindhah kanthi meksa lan narik. Utamane cocog kanggo panggunaan kulawarga lan toko ndandani.

Kanthi desain pamisah angkat cepet, nyedhiyakake papan sing cukup ing sisih ngisor kendaraan kanggo ndhukung sampeyan kanggo ndandani suspensi, sistem pembuangan, lan ngganti minyak.

Bingkai angkat lan silinder minyak minangka desain anti banyu, sing uga bisa digunakake kanthi aman kanggo ngumbah mobil.

Ngumpulake rong pigura ngangkat bebarengan karo baut lan sijine platform khusus ing kana, mula angkat cepet sampeyan dadi angkat motor. Bisa nggawe siji peralatan duwe loro fungsi angkat kanggo kendaraan uga motor.

cof_vivid

cof_vivid

cof_vivid


Wektu kiriman: Mei-10-2021