Angkat inground "LUXMAIN" mbentuk serangkaian silsilah

Sawise 7 taun dikembangake, angkat LUXMAIN wis ngrampungake tata letak sawetara postingan, pos dobel, kendaraan komersial lan lift inground khusus. LUXMAIN wis dadi siji-sijine pabrikan angkat ing China.
Angkat tunggal ing ngisor ditrapake kanggo ngumbah lan ngopeni mobil. Cuci mobil biasane digunakake kanggo ngresiki lan pangopènan sasis kendaraan. Pallet lift mesin cuci mobil ditapis nganggo piring kothak kanggo njamin permeabilitas ing ngisor kendaraan lan nyedhiyakake papan sing amba kanggo ngresiki sasis. Angkat tunggal sing dipasang kanggo pangopènan dilengkapi piranti keamanan ganda kayata kunci mekanik lan piring throttle hidrolik. Bisa dilengkapi lengen dhukungan tipe H / X supaya pangguna bisa gampang ngrampungake pangopènan saben dinane.

cof_vivid

cof_vivid

Angkat pos seri ganda lan kendaraan komersial umume digunakake kanggo pangopènan kendharaan lan perakitan kendaraan lan penyesuaian. Ana macem-macem jinis struktural, kalebu jinis terpadu loro-pos, loro jinis pamisah, sing miturut kabutuhan nyata, cara kontrol sing beda kayata hidrolik, mekanik utawa PLC bisa digunakake. Angkat LUXMAIN standar kirim standar wis lulus sertifikasi CE.

cof_vivid

cof_vivid

LUXMAIN uga bisa ngatur macem-macem jinis angkat inggris miturut kahanan kerja lan kahanan geologi, sing cocog banget kanggo bidhang industri umum kayata perakitan kendaraan, mesin konstruksi lan forklift. Peralatan kasebut umume nganggo postingan dobel utawa multi post, Bobot angkat maksimum peralatan sing wis rampung wis tekan 32 ton.

cof_vivid

cof_vivid

LUXMAIN bakal nyedhiyakake skema ngangkat sing luwih cepet kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Mei-06-2021