"LUXMAIN" ngrampungake tata letak spektrum dawa troli angkat baterai daya energi anyar

Wiwit platform pembongkaran batere daya listrik anyar lan platform angkat anyar dipasang ing pasar taun 2017, "LUXMAIN" wis didedikake kanggo pasar alat khusus kanggo kendaraan energi anyar, lan wis sukses ngrembakakake "khusus", "universal" lan " mlaku kanthi otomatis ". Telung seri luwih saka 10 model pembongkaran batere daya lan truk angkat perakitan wis dadi merek sing wis ditemtokake utawa direkomendasikan dening akeh pembuat mobil. Iki ditrapake kanggo toko perbaikan otomatis, pabrik otomatis energi anyar, lan perguruan tinggi otomatis.
Antarane, peralatan kasebut nggunakake drive elektro-hidrolik, silinder minyak mundhak lan mudhun vertikal, tenaga kuwat, gesekan lan geser silinder minyak mung sithik, lan umur layanane dawa.
Piranti kasebut dilengkapi krenjang ngangkat sing bisa dilipat lan bisa ditarik, sing bisa mujudake konversi maneka warna bentuk lan posisi ngangkat, lan cocog kanggo ngangkat batere kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda, saengga bisa nembus wujud lan ukuran tetep saka platform angkat Ngarah menyang watesan mung siji jinis batere.
Kurung bisa diputer 360 °, lan dhuwure palem bisa diatur. Puter braket kanggo nyukupi kabutuhan batere kanthi arah instalasi sing beda. Dhuwur papat palem kasebut bisa disetel kanthi apik kanggo miringake sudut arah multi arah. Sanalika, krenjang bisa diputer rada kanggo mesthekake yen bolongan sing dipasang batere lan bolongan mbenakake awak didadekake akurat.
Pilihan DC12V lan AC220V opsional, keluwesan kerja sing luwih gedhe.
Dilengkapi saklar mandeg darurat lan gagang kontrol kawat, operasi luwih aman lan luwih gampang.

cof_vivid

cof_vivid


Wektu kiriman: Mei-06-2021